Ikkunanpesu

Ikkunanpesu

Ikkunanpesu Lappeenranta, Hamina, Kotka ja lähialueet

Ikkunanpesu tarpeen, mutta sille ei tunnu löytyvän aikaa tai tekijää? Ei hätää – meiltä saat myös ikkunanpesun toimistoon, liiketiloihin, kotiin, taloyhtiöön tai vaikka kesäasunnolle!

Pesemme ikkunat puhtaiksi ja kirkkaiksi, jolloin auringonvalo pääsee taas tulvimaan sisälle esteettä. Puhtaat ikkunat luovat seesteistä ja kodikasta tuntua niin kotiin kuin toimistoon – aivan kuin koko tila puhdistuisi samalla!

Ikkunanpesu tehokkaasti – myös korkeat ikkunat

 Mukanamme ovat kaikki ikkunapesussa tarvittavat välineet. Jos ikkunat ovat todella korkealla, käytämme tarvittaessa telineitä tai henkilönostinta. Teemme ikkunanpesun aina tarkasti ja ammattitaitoisesti.

Ikkunanpesun hinta

Ikkunanpesun hinta on alkaen 40 e/h/ikkunanpesijä (sis. alv 24 %). Teemme työn aina työparina, mikä on sekä turvallista että tehokasta. Siivoojatyöparin tekemä 1,5 tunnin ikkunanpesu = 3 tuntia työtä.

Ikkunanpesu on edullisempaa, mikäli sinulla on kanssamme säännöllinen siivoussopimus. Sopimussasiakkaille ikkunanpesun tuntihinta on sama kuin sovittu siivouksen tuntihinta. Lue lisää siivouspalvelusta kotiin tai mökille!

Katso myös:

Siivouspalvelut yrityksille
Siivouspalvelut kotiin