Yrityksille

Yrityksille

Siivous yrityksille ja taloyhtiöille alueella Lappeenranta, Hamina ja Kotka

Siivouspalvelun yrityksille ja taloyhtiöille saat laadukkaasti ja luotettavasti m Mustikkamäki Oy:ltä. Jos etsit erinomaista siivouspalvelua pieneen tai suureen kauppaliikkeeseen, rakennukselle tai taloyhtiöön, käänny puoleemme!

Olemme saaneet yritysasiakkailtamme paljon kiitosta loistavasta työn jäljestä sekä helposta tavoitettavuudesta.Luotettavat, kokeneet ja tarkat siivojamme tekevät kaikki siivoustyöt aina sovittuun aikaan ja huolella, toimintaanne sopivimpaan aikaan.

Käytämme siivoukseen aikaa aina sen verran, että omat, tarkat siisteyskriteerimme täyttyvät. Se voi olla hieman enemmän kuin muilla siivousalan yrityksillä, mutta lupaamme, että työmme jälki on ehdottomasti käytetyn ajan arvoinen!

Liiketilan ja toimitilan siivous

Liiketilan tai toimitilan perusteellinen siivous parantaa sekä asiakkaidenne että työntekijöidenne viihtyvyyttä. Suunnittelemme tilojen siivouksen aina toiveidenne mukaan.

Säännöllisesti tehtävässä yleissiivouksessa puhdistamme pinnat tehokkaasti ja kattavasti nykyaikaisella kalustolla. Pesemme sopimuksen mukaan myös ikkunat ja suoritamme tarvittaessa vahanpoiston sekä lattioiden uudelleen vahauksen.

Vahanpoisto ja lattian vahaus

Siisti, vahattu lattia antaa hyvän yleiskuvan tilassa liikkuville ja parantaa myös kulkuturvallisuutta. Kun lattiapinta on kulunut, teemme vanhan vahan poiston ja lattioiden uudelleen vahauksen tehokkailla, nykyaikaisilla laitteilla sekä parhailla pesuaineilla ja vahoilla.

Palvelemme niin yrityksiä kuin taloyhtiöitä. Suoritamme vahanpoistot ja vahaukset aina sellaiseen aikaan, että se ei häiritse tilassa liikkujia.

Ikkunanpesu

m Mustikkamäki pesee yritysten ja taloyhtiöiden ikkunat toiveitanne kuunnellen. Nykyaikaisten ikkunanpesuvälineiden avulla työmme jälki on laadukasta. Henkilönostimien ja telineiden avulla teemme ikkunanpesun turvallisesti myös korkeissa ja hankalissa paikoissa.

Pesemme ikkunat silloin, kun se sopii teille parhaiten – asukkaita tai asiakkaita häiritsemättä. Kysy myös huoletonta ikkunanpesusopimusta: käymme halutessanne pesemässä ikkunat sopivin aikavälein niin, että ne ovat aina kirkkaat, vuodenajasta riippumatta.

Rakennussiivous

Jos etsit luotettavaa ja tehokasta toimijaa rakennussiivoukseen, m Mustikkamäki Oy:n laatuun voit luottaa! Teemme kaikki rakennussiivoukset ammattilaisvälinein tarkasti, nopeasti ja kokemuksella. Rakentamisen aikana käymme säännöllisesti siivoamassa pois purut, pölyt ja kappaleet, jotta työskentely työmaalla voi jatkua turvallisesti.

Kun kohde on valmis, käymme tekemässä tarkan loppusiivouksen. Siivoamme myös henkilöstönne käytössä työmaakopit, jotta tauot ja työt niissä ovat viihtyisiä.

 

Kysy lisää siivouspalveluistamme, niin teemme mielellämme tarjouksen!